0182 237 000 info@mercatu.nl

Vergaderzalen

Mercatu beschikt over vier verschillende grote en kleine vergaderzalen op de perfecte vergaderlocatie langs de A12. Je kan hier terecht voor een meeting, presentatie, een zakelijke borrel, lunch of diner.

Zaal 1

Met uitzicht op het Reeuwijkse Hout is zaal 1 is de ideale vergaderzaal voor middelgrote meeting tot 25 personen. Met een grote smart TV met inbelfunctie, flipover, koffie, thee, en frisdranken is deze ruimte perfect voor vergaderingen en presentaties voor groepen. Het uitzicht is natuurlijk een leuk extraatje.

Zaal 2

Zaal 2 is net zoals zaal 1 de perfecte vergaderruimte voor middelgrote meeting tot 25 personen. Deze conferentieruimte heeft een grote smart TV met inbelfunctie, flipover, koffie, thee, en frisdranken is deze ruimte perfect voor zakelijke bijeenkomsten en presentaties voor groepen.

Zaal 3

Voor vergaderingen met een minder grote groep is de kleine vergaderzaal 3 passend voor je meetings. Ook deze ruimte is van alle gemakken voorzien zoals een presentatiescherm. koffie, thee en een koelkast. In deze zaal geldt een maximale capaciteit van 10 personen. Een mooie kleine besloten vergaderruimte dus. 

Zaal 4

Zaal 4 is de grootste besloten vergaderruimte van Osteria Mercatu en is perfect in te zetten voor presentaties voor grote groepen, workshops en evenementen. Zaal 4 is bijvoorbeeld heel goed te gebruiken als een conferentieruimte. De maximale capaciteit van deze zaal is 160 personen.