0182 237 000 info@mercatu.nl

Groepen

In Italiaanse stijl lunchen, dineren, borrelen of vergaderen met een groter gezelschap? Bij Osteria Mercatu kan het allemaal.

gerechten Mercatu Reeuwijk

Arrangementen

Bekijk alle arrangementen die we voor groepen samen hebben gesteld hier. Staat jouw ideale samenstelling er niet tussen? We denken graag met je mee voor een oplossing op maat. Mail naar info@mercatu.nl.

Wat is er mogelijk?

Vergaderen

Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien om jouw vergadering soepel te laten verlopen. Iedere ruimte beschikt over een eigen presentatiescherm waar je eigen laptop op aangesloten kan worden.

Met een gevulde koelkast met frisdranken en een koffiezetapparaat heb je alle ingrediënten om iedereen alert door de meeting heen te loodsen. Ook de kleine handigheidjes zoals pennen en kladblokken leggen we voor je klaar.

Trouwen

Voor de mooiste dag van je leven ben je bij Mercatu ook aan het goede adres.

Met onze grotere feestzaal en dinerarrangementen hebben we alles in huis om jou en je gasten een onvergetelijke bruiloft te verzorgen.

Wil je meer informatie of een keer een bezoek plannen? Mail naar info@mercatu.nl.

Activiteiten

Wil je jouw vergadering of uitje combineren met een teamactiviteit hier in de natuurrijke omgeving van Reeuwijk? Het recreatiegebied Reeuwijkse Hout biedt een hele hoop mogelijkheden om je teamuitje of vergadering te combineren met een leuke activiteit. Denk aan suppen, bootje varen, boogschieten of outdoor schilderen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk alle groene activiteiten hier!