0182 237 000 info@mercatu.nl

Over ons

Proef Italië in Reeuwijk bij Osteria Mercatu.

Proef Italië in Reeuwijk bij Osteria Mercatu. Geniet van de ambachtelijke pizza’s, pasta’s en broodjes, kom langs voor een kopje koffie of trakteer jezelf op het lekkerste Italiaanse ijs uit onze eigen ijssalon. Voor een Italiaanse lunch, diner of borrel, ben je bij Mercatu aan het goede adres. 

Ambachtelijke producten
Bij Osteria Mercatu staat ‘ambachtelijkheid’ centraal en dat is te proeven! Onze pizzabodems maken we zelf voordat ze onze eigen steenovens ingaan en het ijs wordt ook in onze ijssalon gedraaid. Zo halen we de ambachtelijke Italiaanse gewoon naar Reeuwijk toe.

Bediening personeel Mercatu Reeuwijk
Chef mercatu Reeuwijk Sfeer
Mercatu Reeuwijk ijsjes winkel

Bereikbaarheid

Osteria Mercatu is met haar 100 gratis parkeerplekken vlak naast de A12 heel goed te bereiken met de auto. Ideaal voor wanneer je onderweg een hapje wil eten, een vergadering wil plannen op een centrale locatie of gewoon even de stadse drukte wil ontvluchten en de natuur in wil duiken. 

Groene omgeving

Met de ligging aan de Reeuwijkse Plassen bevind je je in een inspirerende omgeving waar je even helemaal tot rust kan komen. Of je nou even een rondje om de plassen wil lopen, bootje wil varen of een andere activiteit in de natuur wil doen. Bij Mercatu denken we graag met je mee.

Evenementen en vergaderen

Of het nou gaat om een bruiloft, verjaardag of een zakelijk evenement, bij Mercatu zorgen wij dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Met onze verschillende zalen en arrangementen heb jij alle mogelijkheid om van je evenement een succes te maken. En dat geheel in Italiaanse stijl natuurlijk.