0182 237 000 info@mercatu.nl

Over Mercatu

Proef Italië in Reeuwijk bij Osteria Mercatu. Geniet van de ambachtelijke pizza’s, pasta’s en broodjes, kom langs voor een kopje koffie of trakteer jezelf op het lekkerste Italiaanse ijs uit onze eigen ijssalon. Voor een Italiaanse lunch, diner of borrel, ben je bij Mercatu aan het goede adres. 

Honden zijn bij Mercatu binnen helaas niet toegestaan. Op het terras zijn de viervoeters wel welkom!

 

 

Menukaarten

Wil je een kijkje in de keuken van Mercatu nemen? Bekijk dan hier onze lunch, diner en drankenkaart.  Gevuld met Italiaanse broodjes,  pizza's van zelfgemaakte bodem,  de lekkerste pasta's of andere Italiaanse gerechten. Op de drankenkaart vind je onze koffie's  en frisdranken maar ook de cocktails zoals Mercatu Spritz en borrelhappen.  

 

 

Vergaderen & evenementen

Of het nou gaat om een bruiloft, verjaardag of een zakelijk evenement, bij Mercatu zorgen wij dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Met onze verschillende zalen en arrangementen heb jij alle mogelijkheid om van je evenement een succes te maken. En dat geheel in Italiaanse stijl natuurlijk.

 

Een restaurant vlakbij de Reeuwijke Plassen

Met de ligging aan de Reeuwijkse Plassen bevind je je in een inspirerende omgeving waar je even helemaal tot rust kan komen. Of je nou even een rondje om de plassen wil lopen, bootje wil varen of een andere activiteit in de natuur wil doen. Bij Mercatu denken we graag met je mee.

Naast groene omgeving, is Mercatu ook heel makkelijk te bereiken door de ligging vlaknaast de A12. Met de 100 gratis parkeerplekken kan je altijd bij ons terecht.