0182 237 000 info@mercatu.nl

Reeuwijkse hout

REEUWIJKSE HOUT

Mercatu is samen met restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout onderdeel van Horecalocatie Reeuwijkse Hout. Deze locatie ligt midden in het Groene Hart aan het Reeuwijkse water en met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. In de twee restaurants vind je totaal verschillende (culinaire) werelden. Werelden die elkaar aanvullen. Er is een andere kaart, inrichting en sfeer, maar dezelfde toegankelijkheid en kwaliteit. In Paviljoen Reeuwijkse Hout schuif je aan voor een super malse saté, flinterdunne carpaccio of heerlijke seizoensoep. Wie trek heeft in mediterrane specialiteiten loopt binnen bij Mercatu voor een knapperige pizza, smaakvolle antipasti of authentieke Italiaanse pasta.

Aandacht

Horecalocatie Reeuwijkse Hout staat voor aandacht en kwaliteit. Niet teveel opsmuk, maar gewoon goed en lekker eten. Een bord waar de aandacht vanaf spat. Culinair betekent voor ons dan ook niet zozeer ‘kostbaar en complex’, maar vooral de aandacht die aan een gerecht besteed is. Die aandacht is bij ons altijd het belangrijkste.

Vlak bij de A12, midden in het Groene Hart, serveren we zeven dagen per week lunches en diners en bieden we tegelijkertijd diverse zalen voor uiteenlopende zakelijke events. Zowel de zakelijke klant als de particuliere kan zich hier altijd verzekerd voelen van goede service, uitstekende faciliteiten en kwalitatief hoogstaande gerechten.

Paviljoen Reeuwijkse Hout

Paviljoen Reeuwijkse Hout is een aan het water gelegen restaurant en kenmerkt zich door een gezellige, ontspannen sfeer, kwaliteit en mooie klassieke gerechten. We zijn dagelijks vanaf 10 uur geopend voor een kopje koffie of thee, lunch, borrel of diner. Met prachtig uitzicht op de Reeuwijkse plassen zorgen we iedere dag voor de beste versproducten om onze gasten te verrassen. Deze kopen we in bij gedreven leveranciers die, net als wij, passie hebben voor het vak. Meer >>

In het Paviljoen worden veel zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. Of je nu met een groep van 6 of 400 personen een mooie vergaderruimte zoekt, bij Paviljoen Reeuwijkse Hout vind je wat je zoekt. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en voor ontspanning voor, tijdens of na de meeting biedt het Reeuwijkse Hout meer dan voldoende mogelijkheden.

Mercatu

Mercatu is een restaurant, koffie- en wijnbar, ijs- en lunchsalon en tevens vergaderlocatie. Mercatu is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘markt’ en straalt de sfeer en ambiance uit van een authentieke mediterrane markthal, met verse en smaakvolle producten, hetzij op een eigentijdse manier. Bij Mercatu kun je overdag genieten van ambachtelijk bereid ijs, allerhande versgemalen koffies en theesoorten en lekkere lunches. ‘s Avonds verandert de koffiebar in een wijnbar, waar je kunt kiezen voor lichte antipasti en bijzondere wijnen. In het Mercatu-restaurant serveren we pizza’s, pasta’s en andere Italiaanse specialiteiten.