Mercatu


IJssalon

Ijssalon

In onze ijssalon bereiden we ambachtelijk ijs met smaakvolle, loeiverse melk van een op steenworp afstand gelegen boerderij en pure ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch. Onze ijsdraaiers zijn opgeleid in de modernste technieken en in combinatie met top-notch apparatuur creëren we ijs in de lekkerste smaken.

Je kunt kiezen voor traditioneel vanille, pistache, aardbeien of chocolade, maar ook uit een ruim assortiment verrassende vernieuwende smaken. Wat dacht je van stroopwafelijs met (Goudse) stroopwafelkruim, tiramisu of Mercatu-cappucino? Onze ambachtelijke ijsmakers verleiden je graag tot het proeven van onze wisselende, bijzondere creaties.

Natuurlijk vind je ons ijs, gelato van Hollandse bodem, ook op de lunch- en dinerkaart van de coffee & bar en osteria.

Gesloten van oktober tot maart
Omdat we alleen supervers ijs van de allerhoogste kwaliteit serveren, is de ijssalon gesloten in de herfst en winter. In Reeuwijk is het winterseizoen vooral voorbehouden aan natuurijs, om op te schaatsen. Zodra het zonnetje de buitentemperatuur weer omhoog brengt, ontwaken onze ijsmakers uit hun winterslaap en vullen ze de ijssalon met het lekkerste ijs dat je je kunt voorstellen.