Meetings

Meetings

Mercatu Meetings biedt vier verschillende formaten vergaderruimtes. De grootste zaal biedt zelfs de gelegenheid om een congres te organiseren. De zalen zijn van alle gemakken voorzien op een goed bereikbare locatie vlak bij de A12, midden in het Groene Hart, met zeer ruime gratis parkeergelegenheid.

Alle vergader- en congresruimtes zijn voor meerdere dagdelen te huur en zijn uitgerust met beamer met scherm, wifi, microfoon en flip-over inclusief stiften. Zaalhuur is altijd in combinatie met een vergaderarrangement, bestaande uit versgemalen filterkoffie, thee, water en huisgemaakte versnaperingen. Het is ook mogelijk de dag te onderbreken met een heerlijke lunch of af te sluiten met een netwerkborrel.

De zakelijk zeer interessante kenmerken hebben al diverse bedrijven en organisaties naar onze locatie getrokken. Maar Mercatu Meetings biedt meer. Door de fantastische ligging aan het water, midden in een gebied vol wandelpaden, biedt het de gelegenheid tot ontspanning in de natuur. Niets zo goed voor de inspiratie als een korte of langere wandelpauze, die wordt gevolgd door een heerlijke Italiaanse lunch, een gezellige borrel of gewoon meteen weer door de brainstormsessie of vergadering.

Vergaderondersteuning
Combineer uw teamdag of vergaderbreak met een teamactiviteit of leer- werkvorm. Op basis van uw wensen, budget en doelstelling kunt u kiezen voor een indoor- of outdooractiviteit van GroeneTeamuitjes zoals boogschieten, een schilder workshop of samen iets bouwen. Zo kunt u actieve en creatieve belevenissen aangaan door actief spelen en samen doen. Stimuleer creativiteit, communicatie en verbinding met de teamontwikkeling programma’s van GroeneHartslag Reeuwijk.

Zaal 1

    • Ruimte voor circa 18 personen, naar wens in te delen. Geschikt als vergaderruimte, voor een brainstormsessie of als flexwerkplek. Voorzien van een honesty bar (self-service).

Zaal 2

    • Ruimte voor circa 18 personen, naar wens in te delen. Geschikt als vergaderruimte, voor een brainstormsessie of een congresmeeting op kleine schaal. Voorzien van een honesty bar (self-service).

Zaal 3

    • Ruimte voor circa 14 personen, naar wens in te delen. Geschikt als vergaderruimte, voor een brainstormsessie of een congresmeeting op kleine schaal. Voorzien van een honesty bar (self-service).

Zaal 4

    • Ruimte voor 160 personen, naar wens in te delen. Geschikt als vergaderruimte, voor een brainstormsessie, een congresmeeting op grote schaal of een bedrijfsevent. Voorzien van een honesty bar (self-service) en loungehoek.

Meetings


Zaal 1

Zaal 1

Ruimte voor circa 18 personen, naar wens in te delen.
Geschikt voor vergaderruimte, brainstormsessie of flexwerkplek. Voorzien van honesty (selfservice) bar.

Meetings


Zaal 2

Zaal 2

Ruimte voor circa 18 personen, naar wens in te delen.
Geschikt voor vergaderruimte, brainstormsessie of congresmeeting op kleine schaal. Voorzien van honesty (selfservice) bar.

Meetings


Zaal 3

Zaal 3

Ruimte voor circa 14 personen, naar wens in te delen.
Geschikt voor vergaderruimte, brainstormsessie of congresmeeting op kleine schaal. Voorzien van honesty (selfservice) bar.

Meetings


Zaal 4

Zaal 4

Ruimte voor 160 personen, naar wens in te delen.
Geschikt voor vergaderruimte, brainstormsessie, congresmeeting op grote schaal of bedrijfsevent. Voorzien van honesty (selfservice) bar en loungehoek.