0182 237 000 info@mercatu.nl

Lunch, borrel en diner

Aan de Reeuwijkse Plassen vind je Osteria Mercatu. Een Italiaans restaurant, coffee corner, ijssalon én vergadercentrum in één. Onze barista voorziet je van de beste koffie en de keuken serveert Italiaanse broodjes, pasta's en pizza's. Heb je tussen het wandelen door trek in ambachtelijk ijs? Dan moet je het zelfgedraaide ijs uit onze ijssalon maar komen proeven. 

 

 

Menukaarten

Wil je een kijkje in de keuken van Mercatu nemen? Bekijk dan hier onze lunch, diner en drankenkaart.  Gevuld met Italiaanse broodjes,  pizza's van zelfgemaakte bodem,  de lekkerste pasta's of andere Italiaanse gerechten. Op de drankenkaart vind je onze koffie's  en frisdranken maar ook de cocktails zoals Mercatu Spritz en borrelhappen.  

 

 

Vergaderen

Voor groepen vanaf 8 personen hebben we groepsmenu’s en arrangementen samengesteld. Ontbijten, brunchen, lunchen, barbecueen, lunchen en avondeten; het kan allemaal. 

Ook voor de zakelijke evenementen hebben we verschillende arrangementen samengesteld zodat je vergadering helemaal op rolletjes verloopt. Starten met een ontbijt of tussendoor even een lunchbreak inlassen? Bekijk alle mogelijkheden in onze brochure!

 

Mercatu delivery & take away

In alle rust genieten van onze Italiaanse pizza’s, pasta’s, snacks of huisgemaakt ijs? Je kan bij ons ook afhalen! Voor het Landal park hebben we zelfs een exclusieve bezorgservice.

Bekijk hier alle producten die je kan bestellen of afhalen op onze menukaart.