Menukaart Diner

SFIZI – Snacks

BRUSCHETTA CON POMODORO E AGLIO
Geroosterd brood met tomaat, knoflook, basilicum en olijfolie | 8

PIZZA BIANCO
Focaccia met rozemarijn, knoflook, zeezout en olijfolie | 6.2

OLIVE
Olijven met citroen, knoflook en chilipeper | 4.6

CROCCHETE
Aardappelkroketjes met Parmezaanse kaas | 6.7

ANTIPASTI – Voorgerechten

PROSCIUTTO E MOZZARELLA
San Daniele ham met buffelmozzarella | 13

BRESAOLA E CAPRINO
Dungesneden gedroogde runderhaas met geitenkaas | 13

MORTADELLA CON PISTACHIO
Dungesneden Italiaanse worst met pistachecrème | 12.5

CALAMARETTI FRITTI
Gefrituurde inktvis met pittige tomatendip | 13.9

CARPACCIO DI MANZO
Dungesneden runderhaas met truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas | 11

VITELLO TONNATO
Gepocheerd kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappertjes | 11

POLPETTE AL LIMONE
Kalfsgehaktballetjes met citroen en laurier | 9.8

INSALATE CAPRESE
Tomaat, buffelmozzarella, basilicum en olijfolie | 10.5

INSALATE CON SPINACI
Salade van spinazie, witlof, aardpeer, olijven, Parmezaanse kaas en truffel | 12

ASPARAGI GRIGLIATI
Gegrilde asperges met een gepocheerd ei, witte wijnsaus en Parmezaanse kaas | 11

POLPO AFFOGATO
Octopus gestoofd in witte wijn met aardappel | 12.5

SPECIALITÀ DEL GIORNO
Wisselende specialiteit, vraag het onze bediening | Dagprijs

PRIMI PIATTI – Pastagerechten

PENNE AL PESTO GENOVESE
Penne met verse pesto, kerstomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas | 14

LASGNA
Lasagne met gehakt en béchamel | 14

SPAGHETTI VONGOLE
Spaghetti met vongole, rode peper, knoflook, witte wijn, peterselie en olijfolie | 18

SPAGHETTI ALLA CARBONARA
Spaghetti met een saus op basis van eidooier, spekjes, knoflook en Parmezaanse kaas | 15

PASTA ARABIATTA CON GAMBERETTO
Pasta met pittige tomatensaus en gegrilde gamba’s | 20

SECONDI PIATTI – Hoofdgerechten

FILETTO DI MANZO
Runderfilet met oesterzwammen en truffelmayonaise | 16.5

SPIGOLA ALLA GRIGLIA
Op de huid gegrilde zeebaars geserveerd met caponata | 12.5

MELANZANE ALLA PARMIGIANA
Italiaans ovengerecht met gegrilde aubergine, tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas | 14.5

POLLO ALLA MILANESE
Dungesneden kipfilet gepaneerd en bedekt met kerstomaatjes en rucola | 16.0

PIATTI DEL GIORNO
Vraag onze bediening naar de gerechten van de dag | Dagprijs

CONTORNI – Bijgerechten

RADICCHIO ALLA GRIGLIA
Gegrilde Radicchio met rozijnen en pijnboompitten uit onze eigen houtoven | 6.5

SPINACI
Gebakken spinazie met knoflook en pijnboompitten | 4

PATATE DAL FORNO
Aardappels met olijfolie, rozemarijn en knoflook uit de oven | 4

PIZZE – Pizza’s

MARGHERITA
Tomaat, mozzarella, kerstomaat en basilicum | 10.8/9

AL MASCARPONE
Tomaat, mozzarella, San Daniele ham, rucola, zwarte peper en mascarpone | 16.5/14.5

SALAME
Tomaat, mozzarella en salami | 13.5/11.5

SALAME PICCANTE
Tomaat, mozzarella en pikante salami | 13.5/11.5

TONNO
Tomaat, verse rauwe tonijn, chilipeper, kappertjes en pistache | 16.5/14.5

PUTTANESCA
Tomaat, ansjovis, olijven, kappertjes, ui, chilipeper en verse knoflook | 13.0/11

PESTO
Mozzarella, pesto, pijnboompitten, kerstomaat en Parmigiano Reggiano | 14/12

QUATTRO FORMAGGI
Mozzarella, gorgonzola piccante, Teleggio en Parmezaanse kaas | 15/13

FUNGHI OSTRICA
Mozzarella, oesterzwam, aardappel, peterselie, zwarte peper en knoflook | 14.5/12.5

PROSCIUTTO COTTO
Tomaat, mozzarella, prosciutto cotto, artisjok, courgette en groene olijven 16.5/14.5

CALZONE
Tomaat, mozzarella, gehakt en verse spinazie | 15.5

PIZZA DEL GIORNO
Onze chef bedenkt dagelijks een nieuwe creatie geïnspireerd op het seizoen | Dagprijs

DOLCI – Nagerechten

AFFOGATO
Bol huisgemaakt vanille-ijs overgoten met espresso | 4.5

GELATO FATTO IN CASA
Huisgemaakt room- of sorbetijs per bol | 2.1

TIRAMISU
Een combinatie van biscuit, mascarpone, espresso en likeur | 5.8

PANNA COTTA
Pudding van ingekookte room met vanille en caramelsaus | 6.8

PASTICCERIA DEL GIORNO
Huisgemaakt patisserie van de dag | Dagprijs