0182 300 818 info@mercatu.nl

Coffee & bar

Bij het bereiden van de perfecte koffie komt veel kijken. Of we nu werken met de fluwelen chocoladesmaken uit Brazilië of met bombastische fruitige bonen uit Ethiopië: keer op keer streven we naar de perfecte espresso. Onze cappuccino wordt gemaakt met heerlijk romig melkschuim. Maar het échte verschil maken onze barista’s.
Naast koffie biedt Mercatu een uitgebreid aanbod aan heerlijke theesoorten, verse sappen, smoothies en frisdranken.

Zoete verleiding

Ons huisgemaakte gebak is een fietstocht vanuit Gouda, Woerden of Bodegraven zeker waard. Ook weten de wandelaars onze coffee & bar goed te vinden. Je sluit je wandeling nu eenmaal altijd perfect af met een fantastische koffiespecialiteit en een heerlijke citroen meringue, hazelnootschuim of appeltaartje. 

Wijnbar

Aan het einde van de middag verandert de koffiebar in een wijnbar, waar je onder het genot van Italiaanse specialiteiten kan genieten van onze mooie biologische huiswijnen, passend bij het gerecht en het seizoen. Bianco, Rosso of Rosato, per glas of per fles, onze gastvrouwen en -heren adviseren je graag over de wijn die het best bij jouw smaak past. Liever een biertje? Certo! 

Heb je na de borrel zin in een diner? Dan ben je van harte welkom in onze osteria, waar we dagverse Italiaanse specialiteiten serveren. In de osteria vind je ook het pronkstuk van Mercatu: de met mozaïek ingelegde steenoven.