Eten & Drinken


Reeuwijkse Hout

Horecalocatie Reeuwijkse Hout

Horecalocatie Reeuwijkse Hout ligt midden in het Groene Hart en bestaat uit restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en restaurant Mercatu. Op slechts steenworp afstand van elkaar, beide gelegen aan het water en met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur, vindt u twee totaal verschillende (culinaire) werelden. Werelden die elkaar aanvullen. Een andere kaart, inrichting en sfeer, maar dezelfde toegankelijkheid en kwaliteit. Wie zin heeft in de wat klassiekere Franse keuken, schuift aan bij Paviljoen Reeuwijkse Hout voor een super malse saté, flinterdunne carpaccio of heerlijke seizoensoep. Wie trek heeft in Mediterrane specialiteiten loopt binnen bij Mercatu voor een knapperige pizza, smaakvolle antipasti of authentieke Italiaanse pasta.

Een bord waar de aandacht vanaf spat

Horecalocatie Reeuwijkse Hout staat voor aandacht en kwaliteit. Niet teveel opsmuk, maar gewoon goed, en voor lekker, eten. Een bord waar de aandacht vanaf spat. Culinair betekent voor ons dan ook niet zozeer ‘kostbaar en complex’, maar vooral de aandacht die aan een gerecht besteed is. Die aandacht is bij ons altijd het belangrijkste.

Paviljoen Reeuwijkse Hout

Paviljoen Reeuwijkse Hout is een aan het water gelegen restaurant en kenmerkt zich door een gezellige, ontspannen sfeer, kwaliteit en mooie klassieke gerechten. We zijn dagelijks vanaf 10.00u geopend voor een kopje koffie of thee, lunch, borrel of diner. Met prachtig uitzicht op de Reeuwijkse plassen zorgen we iedere dag zorgen we de beste versproducten om onze gasten mee te verrassen. Deze kopen we in bij gedreven leveranciers die, net als wij, passie hebben voor het vak. Direct aan de A12, midden in het Groene Hart serveren we zeven dagen per week lunches en diners en bieden we tegelijkertijd diverse zalen voor uiteenlopende zakelijke events. Zowel de zakelijke klant als de particuliere kan zich hier altijd verzekerd voelen van goede service, uitstekende faciliteiten en kwalitatief hoogstaande gerechten.

Mercatu

Mercatu is een restaurant, koffie- en wijnbar, ijs- en lunchsalon en tevens vergaderlocatie, gelegen aan het water, direct aan de A12 en midden in het Groene Hart. Mercatu is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘markt’ en straalt de sfeer en ambiance uit van een authentieke Mediterrane markthal; met verse en smaakvolle producten, hetzij op een eigentijdse manier. Bij Mercatu kun je overdag genieten van ambachtelijk bereid ijs, allerhande versgemalen koffies en theesoorten en lekkere lunches. ‘s Avonds verandert de koffiebar in een wijnbar, waar je kunt kiezen voor lichte antipasti’s en bijzondere wijnen. In het Mercatu-restaurant serveren we gerechten van onze authentieke maar eigentijdse Mediterrane kaart.